פנקייק חלבון ללא דגנים
פנקייק חלבון יכול להוות מקור מצוין לחלבונים עבור מי שרוצה לספק לגוף כמות חלבונים נאותה. וזוהי בטח בשורה מעולה לחובבי הכושר שלא רוצים לוותר על המתוק, ובצדק.
זה לא סוד שכשאנחנו מרגישים שאנחנו מקריבים משהו שאנחנו אוהבים – המוטיבציה שלנו יורדת וקשה לנו יותר להתמיד. לכן זהו מתכון שיכול לעזור בימים שאתם מרגישים שהגוף דורש מתוק והגוף רוצה חלבון.
הפנקייק הזה מיוצר בבלנדר ללא דגנים מזוקקים, ללא סוכר מזוקק, והמון חלבונים בריאים.
עם חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס ומעט סירופ מייפל, המתכון הזה ינצח את הקרייבינג למתוק ויספק לגוף שלכם את כמות החלבונים שהוא צריך לאחר אימון hiit טוב.
פנקייק חלבון מתכון טעים ומזין
כל מה שאתם צריכים זה בלנדר
אז קדימה בואו נתחיל מרשימת המרכיבים:
- 1 כוס שיבולת שועל
- בננה אחת
- 2 ביצים
- 1/2 כוס חלבונים
- 4 כפיות אבקת אפייה
- קורט מלח
- קורט קינמון
- 1–2 כפות אבקת חלבון (אופציונלי)
- 2 כפות זרעי פשתן
איך מכינים פנקייק חלבונים ?
1) שימו את כל המרכיבים בבלנדר במהירות בינונית נמוכה עד לערבוב טוב מאוד.
2) מחממים מחבת לחום בינוני גבוה (עם שמן בתרסיס) . מוסיפים בלילה בעיגולים קטנים – בערך 1/4 כוס לפנקייק.
3) מפזרים מעל שוקולד צ'יפס אם רוצים. כשהקצוות מתחילים להיראות יבשים (2-3 דקות), הפכו אותן ובשלו עוד דקה-שתיים בצד השני.
למה לאכול חלבון אחרי אימון?
הצלחת לסיים אימון כמו שצריך, כל הכבוד!
אז בואו ננסה להבין מה חשוב כל כך בצריכת חלבון אחרי האימון. בזמן אימון, השרירים שלנו משתמשים במאגרי אנרגיה שקיימים בגוף. מיד אחרי שאנחנו מסיימים את האימון, הגוף מנסה לבנות מחדש את המאגרים האלו.
ואם אנחנו נספק לו מוצרי מזון מזינים ונכונים זמן קצר לאחר האימון (עד שעה) – הגוף יתאושש יותר מהר ויבנה מהר יותר את השרירים.
הדגש על חלבון, יעניק לגוף את חומצות האמינו הדרושות לו כדי לתקן ולבנות מחדש את החלבונים שאבדו ולבנות מסת שריר נוספת.
מאכלים עם חלבונים חשובים מאוד אחרי האימון, הגוף שלנו זקוק למנת חלבונים מספקת לאחר האימון, כדי לבנות את השריר לאחר מאמץ.
עוד מאכלים עם חלבון – תוכלו למצוא בבלוג שלי.